PERNILLE DAHL SCHYTTE

pernilleMit navn er Pernille, og jeg er hjertet bag CintaMind - Live from your Heart.

Jeg er intuitiv vejleder og High Performance Coach, neuroaffektiv psykoterapeut og AromaTouch terapeut.

Jeg har 20 års erfaring med at arbejde med hjertet, bl.a. gennem coaching, vejledning og karrierådgivning. Det har altid været en stor del af mit liv at hjælpe, støtte og rådgive mennesker i livet og i deres retning.  I en lang årrække har jeg ved siden af mit job været frivillig i Røde Kors' offerrådgivning, hvor jeg har hjulpet mennesker videre fra meget traumatiserende oplevelser.

I dag tilbyder jeg også min hjælp i en blidere, mere nydelsesfokuseret og enormt healende version igennem mine personlige udviklingsforløb, AromaTouch behandlinger og intuitive vejledninger. 


Takes one to know one

Jeg har selv har været igennem hele paletten af udfordringer i mit eget liv, og man kan man vel dermed godt kalde mig lidt af en ekspert indenfor flere områder 😊

I starten af min karriere var jeg igennem et alvorligt stressforløb, og senere har jeg oplevet en enorm livskrise samt rigtig mange svære skift og store brud i livet.

Men jeg har formået at bevæge mig videre fra disse tunge og mørke steder i mit liv - mod healing og dybere ro. Mine oplevelser i livet har givet mig troen på og evnen til at leve med mine store, åbne intuitive evner, som jeg nu bruger til at rådgive fra et dybere sted - fra hjertet og lyset.

Jeg har altså selv gået vejen og kender alle selv-saboterende overspringshandlinger og blokeringer. Men jeg ved også, hvordan vi kan heale og opløse dem - sætte os selv fri, så vi, uanset hvad der sker omkring os, kan stå stærkt i vores indre lys og power.

Sunde celler er glade celler

Jeg arbejder med mennesket ud fra en holistisk tilgang, hvor jeg inddrager positiv psykologi samt nyeste hjerne- og hjerteforskning i forhold til bevidsthed og mindset.

Jeg ved nemlig, at de store transformationer i vores liv sker, når vi arbejdet med det hele menneske.

På egen krop har jeg mærket, hvordan vi via vores celler kan påvirke vores fysiske, mentale og følelsesmæssige helbred. Da jeg for år tilbage var helt nede med stress, fandt jeg min vej tilbage til en velfungerende hverdag gennem arbejdet med mindset og bevidsthed, men også ved hjælp af kraftfulde, naturlige og 100% rene essentielle olier.

Min oplevelse med at bruge olierne først på min rejse ud af stress og efterfølgende inkorporere dem som en fuldstændigt fast forankret del af min dagligdag har vist mig uden skyggen af tvivl, at glade celler er sunde celler.

A Passion for Oils & Natural Living

Derfor er de essentielle olier (som jeg kalder små powerstationer eller kærlighed på flaske) også en stor del af mit arbejde i dag. Jeg har bl.a. skabt et stort fællesskab omkring olierne på både Facebook og Instagram, samt i Oil Passion Circle, hvor der altid er plads og hjerterum til flere olieinteresserede medlemmer.


Live-from-your-heart-Pernille-300w-150h

Uddannelser

High Performance Coach v/ Brendon Burchard, USA

Neuro Brain Training Program v/ John Assaraf, USA

Neuroaffektiv Psykoterapeut, PUC

Certificeret NLP Master Coach, NLP Huset

Struktureret krisesamtale, Offerrådgivningen KBH

Sundhedsambassadør, KBH Erhvervsakademi

Kostvejleder/Yogalærer, Louise Bruuns Akademi

Certificeret Stress Coach, NLP Huset

GAS Modellen og DAT (Dialektisk Adfærdsterapi)

Mindfulness Instruktør, Mindful Ground

Cand.ling.comm. - Kommunikation og organisation