Mentor coaching

1:1 mentorforløb: Skab det liv, du drømmer om

Står du et sted i dit liv, hvor du kan mærke, at noget skal forandres? Fornemmer du en indre længsel efter et liv, der nærer din sjæl og bringer dig glæde i hverdagen? Måske mærker du det som en snigende fornemmelse af, at noget ikke er som det burde – og måske fortæller alt i dig, at du har brug for andet og mere i dit liv.

Mine mentorforløb er for dig, der virkelig vil blomstre NU. For dig, der vil tage action og ansvar for at ændre dit liv, så du kan leve i total frihed og glæde. For dig, der vil give slip på følelsesmæssige blokeringer – helt uden smerter og mange års terapi. 

 

Skræddersyet og individuelt udviklingsforløb

Når du står i en forandringsproces – hvad end du selv har valgt at starte den eller livet har kastet dig ud i den uden varsel – behøver du ikke gå vejen alene. Du kan give dig selv den kærlige gave det er at få tilknyttet en erfaren og kompetent mentor, der kan hjælpe, guide og vejlede dig i den proces, du går igennem. 1:1 mentoring kan gøre en kæmpe forskel i dit arbejde med dig selv og virkelig hjælpe dig med at rykke dig derhen, hvor du gerne vil være.

 

1:1 forløb der lærer dig at stå i din power

På et personligt udviklingsforløb hos mig får du et skræddersyet og transformerende, individuelt forløb, der fokuserer på at give dig de redskaber du har brug for for at kunne blomstre, stå i din power og for alvor træde ind i dit lys, så du kan leve det liv, du virkelig drømmer om. Vi former forløbet, så det passer til lige præcis dig, til din situation og til dine drømme.


20 års erfaring som mentor og vejleder

De sidste 20 år har jeg som mentor og vejleder hjulpet mennesker med at finde deres retning i livet og skabe den udvikling og den forandring, de længtes efter, men manglede hjælp til at realisere. Jeg arbejder ud fra en holistisk og dybt hjertebaseret tilgang til mennesket og nærer et inderligt ønske om, at også du skal leve det liv i nydelse, lethed og glæde, som du så fuldt ud fortjener.

Hvis du er klar til virkelig at tage de nødvendige skridt i din egen udvikling, så lover jeg dig, at du kan ændre dit liv på så lidt som 4 uger.

 

Er du interesseret i at komme i gang
med et mentorforløb, eller har du
lyst til at høre mere?

Så send mig en SMS på
 20 46 05 60 

Jeg tilbyder udover personlige udviklingsforløb desuden disse to mentorforløb, der også begge skræddersys til dine behov:

Unfold Your Highest Potential

Magnetize your SOUL